29čvn
Designové lampy navodí příjemné osvětlení

Designové lampy navodí příjemné osvětlení

Náš domov nás definuje. 

Všichni se v něm chceme cítit příjemně a zakládáme si i na pohodlí našich přátel a rodiny, když se u nás doma objeví. Existuje mnoho způsobů, jak si naše „doma“ zútulnit. Někdo se vydá cestou textilu, jiní zase zkouší jiné barvy na zeď. LampLab nabízí možnost navození příjemného pocitu přes osvětlení - designové lampy.

S designovými lampami vykouzlíte atmosféru domova

Ve Skandinávii, odkud pochází naše kořeny, je velkou součástí domácnosti světlo. Mnoho lidí dělá tu chybu, že používá osvětlení pouze k jedné z jeho několika funkcí – k osvětlení. Ačkoli je toto bez pochyby hlavní kvalita světel a díky nim můžeme vidět co děláme, není to jejich jediná použitelná hodnota. Se světlem a obzvláště designovými lampami lze vytvářet atmosféru domova, jak s ničím jiným.

Chci vidět lampy Lamplab

Designové lampy LampLab

Designové lampy od LampLabu a jeho spolupracujícími značkami vám zajistí pohodlí prostředí díky jejich příjemnému tónu světla. Při použití žárovek Danlamp, nebo jakýchkoli jiných teple hřejících žárovek docílíte ve své místnosti hřejivého komfortu. Dalším způsobem, jak lépe rozvážněji pracovat se světlem, je jeho rozmístění. Méně je více, ale v oblasti osvětlení je lepší lehce upustit uzdu. Naše lampy lze díky nadčasovosti kombinovat a tím výrazným způsobem podpořit příjemnou atmosféru. Přímé a silné centrální světlo nemůže konkurovat pohodlným a tlumeným lampám z více koutů místnosti.

Naše ambice

Naše ambice spočívají v předání kvalitního designu a designových lamp lidem, kteří oceňují naši práci. U nás se setkáte s dlouhotrvajícími produkty, které jenom nejen hezky vypadají, ale také plní oddaně svou funkci. Světlo mění naše domovy a rádi bychom stejný požitek předali dál.

LampLab - stropní designerské lampy

Firma s kořeny ze Skandinávie, fungující v České republice. Zaměřujeme se na převážně na stropní designerské lampy. Každá lampa je vyráběna ručně v českých manufakturách, stejně jako jejich materiály. Uctíváme každé řemeslo a věříme, že s kombinací těch správných prostředků a řemeslníků můžeme vyrobit nadčasové a kvalitní produkty, které budou svítit i za sto let.

Chci nezávazně poptat

Ifö

Švédská firma osvětlení, s kterou LampLab dlouhobobě spolupracuje a která sdílí naši filozofii designu. Ifö se zaměřuje na osvětlení do jakéhokoli prostředí a jeho hlavním materiálem se stal porcelán. Tento materiál je nejen odolný, ale také krásný na pohled i využití.

Designové žárovky od Danlamp

Dánská značka Danlamp, s tradicí od roku 1931, se zaměřuje na hřejivé dekorativní žárovky. Karbonové nebo úsporné LED vlákno, ručně a precizně natáhnuté uprostřed žárovky navazuje okamžitě jiný zážitek ze světla.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4